Main Content

Denník Marca: Neymar chce skončiť v PSG a posilniť Real Madrid!

nedeľa, 6. máj 2018 10:48 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar a Real Madrid (koláž)
Neymar a Real Madrid (koláž) | zdroj: TASR

Budúcnosť hviezdneho Neymara v Paríži je čím ďalej, tým menej jednoznačná. Najdrahší hráč histórie futbalu je vraj pod drobnohľadom Bieleho Baletu.

Španielsky denník Marca zameraný hlavne na dianie v Reale Madrid píše o tom, že brazílska hviezda by sa rada vrátila do Primera División, kde Neymar pôsobil do uplynulého leta v drese katalánskeho giganta FC Barcelona. „Neymar chce opustiť PSG a odísť do Realu, aby hral s Cristianom Ronaldom,“ informujú španielski novinári.

„Brazílčan pravdepodobne opustí francúzsku Ligue 1 len po jednej sezóne, pričom favoritom na jeho získanie je hlavne Real. Vedenie Bieleho Baletu chce, aby bol Ronaldo šťastný, preto mu chce priviesť Neymara,“ domnievajú sa redaktori Marcy.

Neymar prestúpil do Parížu Saint-Germain počas minulého leta, keď opustil FC Barcelona za astronomických 222 miliónov eur. V hlavnom meste Francúzska sa stal hviezdou číslo jeden, ale klub nedokázal postúpiť cez osemfinále Ligy majstrov a N10 sa dostával do častých konfliktov so spoluhráčmi.

„Predstavitelia Realu Madrid sú pripravení ukázať PSG dostatočný rešpekt a nechať zabudnúť na nezhody z minulosti. Existuje taktiež možnosť, že Neymar sa do Madridu bude sťahovať až v lete 2019,“ tvrdia Španieli. Brazílčan má byť jedným z dôvodov, aby Ronaldo predĺžil kontrakt, ale ak skutočne príde, je otázne, či si Los Blancos budú môcť dovoliť živiť dve finančne náročné megahviezdy.