Main Content

LM: Ohlasy médií po zápase Manchester United - Bayern Mníchov

štvrtok, 8. apríl 2010 10:59 | Autor: TASR

LM: Ohlasy médií po zápase Manchester United - Bayern Mníchov
LM: Ohlasy médií po zápase Manchester United - Bayern Mníchov | zdroj: SITA

Ohlasy nemeckých a britských médií na výsledok stredajšej odvety štvrťfinále futbalovej Ligy majstrov 2009/2010, v ktorej Bayern Mníchov znížil v Manchestri proti United z 0:3 na konečných 2:3 a vybojoval si tým postup do semifinále (prvý zápas 2:1):

Bild (Nem.): "Yes, Bayern! Bol pritom už hotový, keď v 7. minúte prehrával 0:2 a v 41. dokonca 0:3, ale štyri dni po Veľkej noci vstal z mŕtvych. Najkrajšia prehra sezóny a absolútne bláznovstvo! A teraz semifinále proti Lyonu!"

Kicker (Nem.): "Prvý raz od svojho celkového triumfu z roku 2001 je Bayern opäť medzi najlepšími štyrmi."

FAZ (Nem.): "Robbenov gól z ríše snov posunul Bayern do semifinále. Po 41 minútach sa zdalo byť vymaľované: Manchester viedol 3:0, a to sa na Old Trafforde už zväčša rovná súperovmu koncu. Ale tentoraz to bolo inak. Zrazu trafil Olič, Da Silva bol vylúčený a Robbenov gól rozhodol o postupe hostí. Na Old Trafforde to boli dva úplne odlišné polčasy a správna dramatická zápletka, tak typická pre súperenie týchto dvoch tímov."

Die Welt (Nem.): "Mníchovčania sa postarali o senzáciu."

DFB.de (Nem.): "Olič a Robben zmenili sen na skutočnosť. Ďakujeme!"

Sporting Life (V. Brit.): "Strhujúci večer na Old Trafforde. United mali zdanlivo všetko pod kontrolou, ale Bayern vrátil údery. Červená karta pre Rafaela Pereiru da Silvu mu dodala rozlet."

BBC (V. Brit.): "Bayern sa po katastrofálnom štarte pozviechal a poslal oslabený Manchester preč z európskej scény."

The Times (V. Brit.): "Typickí Nemci, reagoval podráždene Sir Alex Ferguson po vyradení jeho Manchestru Bayernom Mníchov. Ferguson hráčov súpera obvinili z toho, že vyprovokovali Rafaela da Silvu, ktorý po druhej žltej uvidel červenú kartu a zápas sa zlomil v prospech hostí. Anglický zástupca bude chýbať v semifinále Ligy majstrov po siedmich rokoch."

Daily Mail (V. Brit.): "Najprv červená karta Rafaela da Silvu a potom knokaut z kopačky Robbena. Po jeho ohromujúcej rane nastalo na Old Trafforde mrazivé ticho."

News of the World (V. Brit.): "Rafael namaľoval pochmúrny obraz. Najprv šokujúci štart Wayna Rooneyho a trojgólový náskok United. Neskôr vylúčenie Rafaela da Silvu, krásny volej Arjena Robbena a koniec Manchestru v Lige majstrov."