Main Content

Carlo Ancelotti dostal lákavú pracovnú ponuku

utorok, 24. apríl 2018 13:15 | Autor: Timotej Gašper

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti | zdroj: © TASR

Taliansky kouč je od septembra 2017 bez práce, no v posledných dňoch dostal podľa portálu Sky Sports veľmi zaujímavú ponuku, ktorá sa len tak neodmieta.

58-ročný taliansky tréner, Carlo Ancelotti, je bez práce od konca septembra minulého roka, kedy sa po prehre 3:0 proti PSG musel aj svojim trénerským tímom pakovať z Bayernu Mníchov. Bývalý tréner Realu, Chelsea, AC Milána či PSG však nepochybne má trénersko-taktické majstrovstvo, ktoré by ho k novému angažmánu mohlo priviesť už o pár dní.

Podľa správ od talianskej verzie portálu Sky Sports je „Don Carlo“ veľmi blízko k trénovaniu talianskeho národného tímu. Od jesennej neúspešnej baráže o postup na MS 2018 v Rusku je Taliansko bez stabilného trénera, no krajina bohatá na futbalové legendy aj úspechy sa už musí otrepať od sĺz a sústrediť sa na ďalšie boje. K tomu by mal pomôcť práve Ancelotti, ktorý sa už dokonca v pondelok večer mal stretnúť s komisármi talianskeho futbalového zväzu, Robertom Fabbricinim a Alessandrom Costacurtom.

Podľa talianskeho Sky bude Carlovi ponúknutý dvojročný kontrakt, no zatiaľ nie je isté, či sa Ancelotti odhodlá k trénovaniu domovskej reprezentácie, keďže o jeho služby majú záujem aj kluby ako Arsenal či Atlético Madrid.