Main Content

Paul Pogba sa vyjadril k špekuláciám o jeho odchode

pondelok, 23. apríl 2018 13:45 | Autor: Timotej Gašper

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Francúzsky stredopoliar vo farbách Manchestru United je čoraz viac spájaný s letným odchodom. V nedávnom rozhovore sa však Paul Pogba jasne vyjadril o svojej budúcnosti aj o vzťahu s Josem Mourinhom.

Tesne po konci zimného prestupového okna sa písalo, že superagent Mino Raiola ponúkol Pogbu ako posilu pre Manchester City. Pravdou je, že Pogba v drese United nežiari tak ako sa očakávalo a benzín do ohňa špekulácií priliali aj správy, podľa ktorých je Mourinho pripravený v novej sezóne pokračovať bež hviezdneho Francúza.

Správy o zlej forme, vzťahoch s trénerom či odchode z Old Trafford však Pogba konečne uviedol na pravú mieru, keď v rozhovore pre Canal Football Club povedal: "Ak by som mal čítať a počúvať každú špekuláciu, tak by som bo hráčom asi desiatich klubov. Som hráčom United a nič iné neriešim. Sústredím sa na to, aby som pomáhal tímu. Taktiež sme vo finále FA Cupu a majstrovstvá sveta sú už za rohom, čiže sa chcem sústrediť na dôležitejšie veci."

Pogba sa v závere sezóny dostáva do pomerne kvalitnej formy, čo potvrdil aj v derby proti City, v ktorom sa dvoma gólmi zaslúžil o obrat a následnú výhru 2:3. No aj keď sa bude prezentovať v dobrej forme, je možné, že jeho budúcnosť ovplyvní osoba Josého Mourinha.

"On je tréner a ja som hráč. Nemám problém s ním a on nemá problém so mnou. On rozkazuje a ja počúvam, o tomto je náš vzťah," skonštatoval na záver.