Main Content

Messi radí vedeniu Barcelony: Tento hráč by mal byť nástupcom Iniestu!

pondelok, 23. apríl 2018 13:03 | Autor: Jakub Vaverka

Andres Iniesta
Andres Iniesta | zdroj: TASR

Andrés Iniesta pravdepodobne po sezóne skončí v Barcelone a Lionel Messi medzitým už má tip na futbalistu, ktorý by mohol Dona Andrésa dlhodobo nahradiť.

Všetko nasvedčuje tomu, že Andrés Iniesta po konci prebiehajúceho ročníka definitívne odíde z FC Barcelona. Španielska legenda by mala prestúpiť do Číny, kde vraj populárny Don Andrés dohrá svoju aktívnu kariéru.

Španielsky plátok Don Balon tvrdí, že hviezdny Lionel Messi má pre katalánske vedenie tip na hráča, ktorý by mohol byť dlhodobým Iniestovým nástupcom. „Argentínčan si myslí, že barcelonskú legendu môže nahradiť Carles Aleňa.“

„Produkt barcelonskej akadémie La Masie debutoval v prvom tíme FC Barcelona pred rokom, pričom kouč Ernesto Valverde deklaroval, že Aleňa dostane medzi mužmi viac priestoru,“ píše sa v článku.

Je prinajmenšom otázne, čo je na tom pravdy, ale už dlhší čas nebola barcelonskému odchovancovi zverená dôležitá úloha v tíme, Aleňa by mohol byť pre katalánske "Áčko" prospešný. Reálnejšie však je, že Iniestovým nástupcom v zálohe Blaugranas bude Philippe Coutinho.