Main Content

Čo hrozí Pánikovi za jeho vyvádzanie v podniku? Golonka ho ostro skritizoval

sobota, 21. apríl 2018 18:03 | Autor: Marek Ďaďo

Richard Pánik
Richard Pánik | zdroj: TASR

Nedávno sme vám priniesli článok o zatknutí Richarda Pánika po jeho vyčíňaní v bare Bevvy. Jeho agent prehovoril, aké dôsledky môže celá kauza priniesť.

Je otázne, či Richard Pánik oslavoval ukončenie sezóny alebo blížiaci sa príchod prvého potomka na svet. Činy rodáka z Martina v americkom podniku môžu znamenať značné poškodenie jeho reputácie, a to ako u nás, tak najmä v zámorí. Pánik aj napriek vyzvaniu odmietol opustiť bar Beevy a bol zadržaný miestnou políciou.

„Nepredpokladám, že by sa táto aféra skončila vyhadzovom z klubu. Neexistuje pravidlo, že ak sa hráč opije a zadrží ho polícia, že to automaticky znamená odchod z klubu. Záležať bude na Arizone, ako to posúdi a čo z toho vyvodí. Pravdepodobne dostane pokarhanie, finančnú pokutu a bude sa musieť ospravedlniť," uviedol pre portál šport24.sk Peter Neveriš, hráčsky agent NHL.

Neveriš si nemyslí, že by bol Pánik agresívny alebo mal potýčky s políciou, keďže by Martinčana tak skoro neprepustili a prípad by mal aj súdnu dohru. „V Amerike sa o druhej zatvárajú bary, chlapci od nás sú zvyknutí posedieť do piatej, šiestej ráno."

Bez reakcie na situáciu sa nezaobišla ani legenda Jozef Golonka: „Toto má byť vzorom pre našu mládež? Títo naši hráči majú kešeňu peňazí a nevedia, čo so sebou.“

Pánik má za sebou vskutku zaujímavú sezónu, keď na jej začiatku nadviazal na výkony z predošlého ročníka, no s pribúdajúcimi zápasmi stagnoval a následne bol z Chicaga vymenený do „púšte“ v Arizone, kde s blížiacim sa koncom základnej časti začala jeho forma naberať rastúci smer. Očakávalo sa, že by mohol posilniť Slovensko na majstrovstvách sveta, no účasť odmietol, nakoľko s manželkou čakajú prvý prírastok do rodiny.