Main Content

Zlatan Ibrahimovič prehovoril o účasti na MS 2018: Pôjde alebo nie?

štvrtok, 19. apríl 2018 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič | zdroj: TASR

Zlatan Ibrahimovč počas interview v Spojených štátoch amerických otvorene hovoril o tom, či ho diváci uvidia na svetovom šampionáte v Rusku, ktorý je na programe už toto leto.

Bývalý útočník Manchestru United bol hosťom v šou  Jimmy Kimmel Live!, kde hovoril o viacerých témach. Jednou z nich bola účasť na majstrovstvách sveta v Rusku, kde si zahrá aj švédska reprezentácia. Háčik je ale v tom, že Zlatan pred časom ukončil reprezentačnú kariéru. Mundial ho ale veľmi láka.

„Áno, idem na majstrovstvá sveta,“ prekvapil verejnosťou svojou úprimnosťou. „Poviem len, že idem na MS. Ak by som povedal viacej, ľudia by ma asi obesili, takže si musím dať pozor na to, čo poviem. Majstrovstvá sveta bezo mňa by neboli majstrovstvami sveta.“

„Nie som typický švédsky chlapík, ale vďaka mne ľudia zistili, kde je Švédsko na mape,“ neskromne prehlásil bývalý bombardér PSG či Barcelony. V poslednom období sa vo veľkom špekuluje, či sa Zlatan vráti do národného tímu. Verejnosť by si jeho comeback k trom korunkám priala.

Momentálne Ibrahimovič pôsobí v americkej Major League Soccer, oblieka dres Los Angeles Galaxy. „Ľudia v LA sú ku mne veľmi milí. Futbal v Európe je obrovský, kamkoľvek prídete, ľudia sú pobláznení. Povedali mi, nech sem nejdem, že ma ani nespoznajú na ulici, ale opak je pravdou,“ v závere prezradil populárny Ibra.