Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.4.)

štvrtok, 19. apríl 2018 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

David De Gea
David De Gea | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Liverpool loví u Wolves

Goal.com informuje o záujme liverpoolskeho FC o portugalského mladíka Rubena Nevesa, ktorý v prebiehajúcom ročníku mierou vrchovatou pomohol Wolverhamptonu Wolves k návratu do Premier League.

Pogba chce ostať

Francúzsky stredopoliar Paul Pogba nie je šťastný z toho, že s ním José Mourinho nepočíta. Denník The Sun tvrdí, že reprezentant Les Bleus by dres Manchestru United veľmi rád obliekal aj počas nasledujúceho ročníka.

Shaw za 28M

The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej je anglický obranca Luke Shaw veľmi blízko k odchodu z Manchestru United. O tohto mladého beka sa zaujíma niekoľko veľkoklubov, pričom by mohol byť dostupný za 28 miliónov libier.

Real sa dohodol s DDG

Bulvárny plátok Don Balón informuje, že Real Madrid sa mohol sa dohodol na kontrakte so španielskym brankárom Davidom De Geom. De Gea je síce stále hráčom Manchestru United, ale dlhodobo je spájaný s Bielym Baletom.

Loftus-Cheek možno odíde

Anglický reprezentant Ruben Loftus-Cheek, ktorý je v tejto sezóne na hosťovaní z Chelsea v Crystal Palace, by údajne mohol po konci prebiehajúceho ročníka londýnsky veľkoklub natrvalo opustiť. Modrí totiž RLC zrejme nedajú dostatok šancí.

Digne do Juventusu?

Goal.com hlása, že nevyužívaný francúzsky obranca Lucas Digne by mohol po sezóne opustiť FC Barcelona a zamieriť do Serie A. Veľký záujem o jeho služby prejavil taliansky šampión a líder súťaže Juventus Turín.