Main Content

Neymar pod obrovskou paľbou kritiky: Dugarry má v mnohom pravdu!

streda, 18. apríl 2018 11:54 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Parížania cez víkend v nedeľu porazili Monako a zaistili si titul v Ligue 1. Na oslavách ale chýbal Brazílčan Neymar, ktorý si za to zlízol veľkú vlnú kritiku.

Drvivá porážka Monaka 7:1 a získanie titulu. Nedeľa v podaní PSG bola vo veľkom štýle, k oslavám prvenstva v lige sa ale nepridal hviezdny Neymar. Zranený Brazílčan ani len neprišiel na zápas do Parku Princov.

Toto správanie sa nepáči bývalému francúzskemu reprezentantovi Christopheovi Dugarrymu. „Ako je možné, že Neymar nebol so svojimi spoluhráčmi počas osláv?“ začal pre RMC Sport. „Dali mu rolu lídra a on sa ani neunúval prísť?“ soptil.

„Pľuje na klub. Keby som ja bol v PSG, bol by som skutočne veľmi nahnevaný. Myslím si, že niečo podobné je nemysliteľné. Ak by bol v Barcelone, určite by sa na oslavy titulu vrátil,“ myslí si niekdajší reprezentant Les Bleus.

„Ako je možné, že PSG niečo podobné akceptuje? Ako sa on môže pozrieť následne do očí svojim spoluhráčom, keď sa takto správa?“ nešetril kritikou Dugarry. „Nemôžem vystáť futbalistov, ktorí sa starajú len o seba. Tituly vyhráva kolektív, nie jednotlivec,“ zakončil.