Main Content

Hlasy hráčov a trénera Ramsayho po zápase s Nemeckom: Nebolo to všetko, čo vieme!

nedeľa, 15. apríl 2018 09:50 | Autor: TASR

Craig Ramsay
Craig Ramsay | zdroj: TASR

Hlasy po zápase

Craig Ramsay, tréner SR: "Víťazstvo je dobré, vždy chcete vyhrať, ale pre nás bolo dôležitejšie hrať tak, ako chceme hrať. Myslím si, že dnes sme hrali agresívne a keď sme získali puk v ofenzívnom pásme, tak sme ho aj udržali. Mali sme dosť striel aj dorážok. Viacero vecí, o ktorých sme sa rozprávali, boli dnes lepšie, ale stále to nebolo všetko, čo vieme. Ale som rád za to, ako sme hrali. Brankár hral dobre, ale mal to ťažké. V druhej tretine nemal takmer žiadnu prácu a potom dajú taký šťastný gól. No myslím si, že potom zabojoval, ukázal sa ako pravý šampión. Zvládol to v predĺžení aj v nájazdoch, takže som na neho hrdý."

Tomáš Mikúš, útočník a debutant v drese SR: "Je super, že sme vyhrali, aj keď po nájazdoch, ale to víťazstvo sa počíta a som rád za takýto štart. Myslím si, že ako mužstvo sme hrali výborne, boli sme silní na puku. Väčšinu času sa hralo v ich pásme a myslím si, že sme odohrali super zápas."

Denis Godla, brankár SR: "Celý zápas sme mali hru pod kontrolou a myslím si, že sme boli lepší, len nám to tam nechcelo spadnúť. Nemci dali na konci druhej tretiny trochu šťastnejší gól, ale dokázali sme vyrovnať a v nájazdoch aj vyhrať. Chalani hrali super v obrane aj útoku a výborne blokovali puky."

Dávid Buc, útočník SR, ktorý strelil premiérový gól v národnom drese: "Prvý gól ma teší, ale dôležitejšie bolo, že sme vyhrali. Myslím si, že sme celý zápas hrali dobre, tlačili sme a mali sme šance už v prvej tretine. Naša lajna mala dosť veľa šancí v úvode zápasu, škoda, že to tam nepadlo. Trafili sme niekoľkokrát žŕdku, ale paradoxne skóre otvorili oni. My sme hrali ďalej, verili sme, že vyrovnáme a nakoniec sme v nájazdoch otočili zápas na našu stranu."

Marco Sturm, tréner Nemecka: "Celkovo to bolo z našej strany trochu sklamanie. Od prvej do poslednej minúty to nebol zápas, aký sme chceli odohrať. Nemám tušenie prečo. Musíme hrať lepšie."