Main Content

Antonio Conte o aktuálnej situácii Chelsea: Musíme byť frustrovaní

sobota, 14. apríl 2018 10:07 | Autor: Jakub Vaverka

Chelsea Londýn
Chelsea Londýn | zdroj: TASR

Chelsea ako anglický majster mala pred štartom aktuálnej sezóny smelé plány. Situácia na Stamford Bridge ale nie je optimálna. Uvedomuje si to aj Antonio Conte.

Londýnska Chelsea, stále aktuálny majster Anglicka, bude mať čo robiť, aby sa dostala do nasledujúcej sezóny Ligy majstrov. Modrí sú momentálne na piatej priečke s niekoľkobodovou stratou na TOP 4. Tréner Antonio Conte pred novinármi nehľadal výhovorky.

„Ak sa nám nepodarí dostať do Ligy majstrov, musíme analyzovať, kde sa stala chyba. Či už mi tréneri, alebo samotní hráči,“ začal Talian pre ​ Daily Mail„Myslím si, že musíme byť frustrovaní. Ja, realizačný tím aj hráči musia byť frustrovaní za to, čo sa stalo v tejto sezóne.“

„Ročník sme začínali s veľkými očakávaniami. Namiesto ich naplnenia sme sa ale veľmi trápili. Mohli za to viaceré faktory, ale priznajme si, že sa trápime stále,“ pokračoval jeden z najuznávanejších kormidelníkov súčasnosti.

„Som trénerom tohto mužstva, som prvý, kto musí prevziať zodpovednosť. Samozrejme, nie som a tom sám. Teraz na to nie je správna chvíľa, je náročné hovoriť o budúcnosti. Musíme sa sústrediť na to, čo sa deje teraz a zabojovať o čo najlepšie umiestnenie, to musí byť náš cieľ,“ myslí si Conte.

„Súčasnosť je veľmi dôležitá pre našu budúcnosť. V tejto sezóne sme urobili veľa chýb, v klube o nich hovoríme. Musíme na to reagovať a na konci sezóny pochopiť, kde sa chyby stali,“ zakončil manažér anglických majstrov.