Main Content

Reakcie zástupcov klubov na žreb semifinále Ligy majstrov

piatok, 13. apríl 2018 15:05 | Autor: TASR

Reakcie na žreb Ligy majstrov
Reakcie na žreb Ligy majstrov | zdroj: TASR

Hlasy zástupcov klubov na dnešný žreb semifinále Ligy majstrov.

Hlasy

Jupp Heynckes, tréner Bayernu: "Bude to super dvojzápas. V semifinále sa stretnú dvaja európski futbaloví giganti. Spomínam si na rok 2013, v ktorom sme slávili treble. Vtedy sme s Juventusom Turín i Barcelonou hrali prvý zápas doma. Aj teraz s Realom odštartujeme v Alianz aréne, dúfam, že je to dobré znamenie."

Hasan Salihamidžič, športový riaditeľ Bayernu: "Real je najsilnejší možný súper, to je jasné. Vlani sme na ňom stroskotali vo štvrťfinále, teraz sa pokúsime o odplatu. Chceme ísť do finále. Som optimista. Máme pred súperom rešpekt, nie však strach. Urobíme všetko pre to, aby sme si zahrali v Kyjeve."

Emilio Butragueňo, riaditeľ Realu Madrid pre medzinárodné vzťahy: "Bayern Mníchov má skvelý tím, ktorý dokáže využiť každú príležitosť. Budeme to mať veľmi náročné. Základom úspechu bude uhrať dobrý výsledok v Mníchove."

Monchi, športový riaditeľ AS Rím: "Chceme Liverpoolu odplatiť prehru z roku 1984. Angličania vyradili vo štvrťfinále silný Manchester City. Majú výborný útok, v ktorom hrá prím Mohamed Salah, no Liverpool nie je iba o ňom."

Jürgen Klopp, tréner Liverpoolu: "Ak by si niekto myslel, že sme dostali najľahšieho možného súpera, tak je na omyle. Videl som oba zápasy AS s Barcelonou a Rimania v nich potvrdili svoje kvality. V odvete dokázali niečo fantastické - zmazali trojgólové manko a postúpili."

žreb semifinále LM 2017/2018:

Bayern Mníchov - Real Madrid, FC Liverpool - AS Rím

žreb finále LM 2017/2018:

Bayern Mníchov/Real Madrid - FC Liverpool/AS Rím