Main Content

Gary Neville vysmial novinára za výrok o Manchestri City

piatok, 13. apríl 2018 11:38 | Autor: Timotej Gašper

Gary Neville
Gary Neville | zdroj: YouTube

Bývalý hráč Manchestru United a aktuálny zamestnanec Sky Sports, Gary Neville, opäť vyjadril ostrú kritiku, ktorú tentokrát nasmeroval na futbalového žurnalistu.

Mediálne debaty a hádky ohľadom najlepšieho klubu v histórií Premier League sú na dennom poriadku. Každý si však zastáva svojho favorita, no nájdu sa aj takí, ktorí vedia objektívne uznať úspech rivala, a potom je tu Gary Neville. Bývalý hráč a legenda Manchestru United je známy svojimi kritickými vyjadreniami, ktoré už neraz rozbehli mediálne vojny či vlnu kritiky na jeho osobu.

V najnovšom prípade sa Gary po svojom zapojil do debaty práve o tom, ktorý tím v Premier League bol za posledných 15 rokov najlepší. Uznávaný britský futbalový novinár, John Cross, napísal prostredníctvom Twitteru: „Arsenal z roku 2004 je legendárny. Jedinou otázkou je, či nie je veľkou škodou, že sa im nepodarilo vyhrať aj Ligu majstrov. A tento tím Manchestru City? Podľa mňa sú istotne najlepší od Arsenalu v roku 2004.“

Odpoveď od Garyho Nevilla na seba nenechala dlho čakať, no kto očakával relevantnú odpoveď na diplomatickej úrovni, ostal ako vždy, sklamaný. „Ahoj John! A čo United? Medzi rokmi 2006-2011 vyhral viacero trofejí, dvakrát bol vo finále Ligy majstrov a raz ju aj vyhral. A k tomu mal aj Cristiana Ronalda, ktorý je najlepší hráč na svete, no okrem neho tam boli aj Rio Ferdinand, Rooney, Vidič, Scholes, Giggs, Tevez atď. Tímy, ktoré považuješ za najlepšie, sa ani nepribližujú tomuto United!!!“

Neville tak rozbehol pravdepodobne ďalšiu mediálnu prestrelku, čo sa vlastne v spojení s jeho osobou v televízii stalo rutinou, ktorá nikdy neomrzí.