Main Content

Prezident Realu Madrid hovorí o Francescovi Tottim: Prehováral som ho

streda, 11. apríl 2018 10:34 | Autor: Jakub Vaverka

Francesco Totti
Francesco Totti | zdroj: TASR

Francesco Totti raz prehlásil, že počas svojho života podvádzal všetky svoje ženy, ale nikdy by nepodviedol AS Rím. To je jeden z dôvodov, prečo ho nezlanáril ani Real Madrid.

Prezident Realu Madrid Florentino Perez prehovoril o tom, že špekulácie ohľadom možného prestupu Francesca Tottiho z AS Rím do Realu Madrid pred približne dvanástimi rokmi, neboli iba výplodom talianskych a španielskych médií.

Portál ​Football Italia prináša slová stavebného magnáta, ktorý má pod palcom Biely Balet. „Totti je legenda, jeden z hráčov, ktorého chcel každý. V roku 2006, predtým, ako som sa dostal do prezidentského kresla, som mu telefonoval a prehováral ho, aby prišiel do Madridu.“

„Povedal mi, že on AS Rím opustiť nemôže,“ prezradil Perez. Totti nakoniec strávil celú kariéru v kádri rímskych Vlkov, pričom je považovaný za jedného z najlojálnejších hráčov v celej futbalovej histórii.

V závere sa Florentino Perez vyjadril aj k tomu, s kým sa Real môže stretnúť vo finále Ligy majstrov. „Proti komu by sme radi hrali vo finále? Najdôležitejšie je do finále sa dostať. Môže sa stať čokoľvek, pokojne môžeme nastúpiť proti Bayernu. S nimi hráme skoro stále.“