Main Content

Ohlasy svetových médií na senzáciu v Ríme: Najväčší výsmech Barcelony v histórii Ligy majstrov!

streda, 11. apríl 2018 08:19 | Autor: TASR

Ohlasy médií na vypadnutie Barcelony
Ohlasy médií na vypadnutie Barcelony | zdroj: TASR

Bratislava 11. apríla (TASR) - Reakcie svetových médií na postup AS Rím do semifinále futbalovej Ligy majstrov na úkor Barcelony.

Gazzetta dello Sport: "Zázračná noc vo večnom meste. AS Rím ponížil Barcelonu a po víťazstve 3:0 postúpil do semifinále. Prezident klubu James Pallotta sa po fantastickom obrate okúpal vo fontáne na Piazza di Popolo spoločne s rímskymi tifosi."

Corriere della Sera: "Vrcholné predstavenie v podaní AS Rím. Giallorossi sú po triumfe 3:0 nad Barcelonou v semifinále Ligy majstrov. De Rossi bol monštruózny."

Corriere dello Sport: "Rímska rozprávka - AS na Stadio Olimpico ponížil Barcelonu a postúpil do semifinále."

La Repubblica: "Impozantní Rimania prevalcovali Barcelonu a zahrajú si v semifinále Ligy majstrov."

Marca: "Bol to nepochybne najväčší výsmech Barcelony v histórii Ligy majstrov. Suarez, Umtiti, Semedo a Alba pripomínali na ihrisku turistov."

Mundo Deportivo: "Historický debakel Barcelony v Ríme. Blaugranas sa rozlúčili s pohárovou Európou, hráči AS dokonali neuveriteľný obrat."

El Pais: "Večný výsmech Barcelony. Zverenci Ernesta Valverdeho sa museli skloniť pred umením rímskeho AS, ktorý demonštroval, že je vo vynikajúcej forme."

L'Equipe: "La Romantada. Kto by to bol povedal, že AS Rím po prehre 1:4 na Camp Nou zvíťazí na Stadio Olimpico 3:0 a postúpi do semifinále."

Kicker: "Senzácia na úkor Barcelony, AS do semifinále. Talianom sa vo štvrťfinálovej odvete podaril "Rímsky zázrak."

bbc.com: "Rimania predviedli senzačný comeback a po triumfe 3:0 postúpili cez Barcelonu do semifinále Ligy majstrov."