Main Content

Marco Asensio neskrýva veľkú úctu k Zidaneovi: Mal som jeho plagát na stene

utorok, 10. apríl 2018 11:16 | Autor: Jakub Vaverka

Marco Asensio
Marco Asensio | zdroj: TASR

Marco Asensio patrí v súčasnosti medzi najväčšie mladé hviezdy vo svete futbalu. Španiel ale nie je spokojný s tým, že nedostáva toľko šancí, koľko by si prial.

Zinedine Zidane patril svojho času medzi najväčšie futbalové osobnosti. Milovali ho fanúšikovia po celom sveta bol idolom veľkému počtu mladých chlapcov. Jedným z nich bol Marco Asensio, jeho súčasný zverenec. „Mal som v mojej izbe Zidaneov plagát, bol to môj idol,“ priniesol mladíkove slová denník Marca.

„Mal svoju eleganciu, mal obrovský talent a všetko, čo na ihrisku predviedol som jednoducho miloval,“ priznal 22-ročný útočník, ktorý patrí medzi najväčšie nádeje budúcnosti futbalu. Momentálne to ale Asensio jednoduché nemá, Zidane dáva prednosť iným.

„Nikdy príliš nepremýšľam nad veci, jednoducho chcem byť prirodzený. Následne sa cítim dobre a darí sa mi užívať futbal,“ hovorí mladý Španiel, ktorý je spájaný s prestupom inam, pretože vraj chce pravidelne nastupovať.

O možnom konci v Madride ale Asensio nehovorí, skôr vzhliada k možnému zlatému hetriku Realu Madrid v Lige majstrov. „V Lige majstrov sme ukázali, že sme stále dobrý tím, predovšetkým proti PSG. Myslím si, že môžeme dosiahnuť to, čo minulý rok.“