Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.4.)

utorok, 10. apríl 2018 10:51 | Autor: Jakub Vaverka

Alvaro Morata
Alvaro Morata | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Upamecano za 100M

Telefoot hlása, že Barcelona pripravuje rovných sto miliónov eur na kúpu talentovaného obrancu Dayota Upamecana z RB Lipsko. Upamecano v nemeckej Bundeslige predvádza výborné výkony a sleduje ho niekoľko veľkoklubov.

Bitka o Kenedyho

Anglická televízia Sky Sports tvrdí, že Brazílčan Kenedy, ktorý je v tejto sezóne na hosťovaní v Newcastli United z Chelsea, by vraj mohol v letnom prestupovom období odísť do Bayernu Mníchov alebo do Parížu Saint-Germain.

Juventus chce Moratu

Španielsky plátok Mundo Deportivo prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vedenie Juventusu Turín rozhodlo, že sa pokúsi získať späť španielskeho útočníka Alvara Moratu. Morata je aktuálne hráčom Chelsea, ale vo veľkom sa hovorí o jeho odchode inam.

Rashford možno odíde

Anglický útočník Marcus Rashford by vraj mohol v letnom prestupovom období opustiť Manchester United. Informácie priniesol bulvárny denník Daily Mirror, ktorý hlása, že Rashford nie je spokojný s tým, že pod vedením Josého Mourinha málo hráva.

Ponuky za Oblaka

Španielsky denník Don Balón prišiel s informáciou, podľa ktorej sa hneď niekoľko európskych veľkoklubov zaujíma o slovinského brankára Jana Oblaka. Atlético Madrid by vraj na jeho predaji mohlo zarobiť 100 miliónov eur.

Liverpool po Fellainim nepôjde

Daily Mail informuje, že správy o tom, že Liverpool má v pláne získať záložníka Manchestru United Marouanea Fellainiho, sú iba výmyslami. The Reds o tohto belgického reprezentanta po sezóne bojovať s určitosťou nebudú.