Main Content

FOTO: Neymarova fotka s Messim vyvolala vlnu špekulácii

utorok, 10. apríl 2018 09:13 | Autor: Martin Gregor

Brazílska superstar Neymar sa vo svojej vlasti stále zotavuje zo zranenia, no jeho najnovší príspevok na sociálnej sieti Instagram vyvolal medzi futbalovými fanúšikmi veľký rozruch.

Brazílčan totiž na Instagrame zdieľal fotografiu s Lionelom Messim, do ktorej popisu dal: ,,Keď sa s Messim stretneme, vždy sa stanú skvelé veci. Už som vám povedal dosť. Zostaňte naladení!”

Na fotografii z párty sa obaja usmievajú a na hlavách majú klobúky.

Fotografia sa aj vďaka jej záhadnému popisu rýchlo stala predmetom špekulácií o tom, či Neymar skutočne nezvažuje svoj návrat do Barcelony. Pravdou je, že od jeho prestupu do PSG totiž neustále kolujú fámy, že svoje rozhodnutie opustiť katalánsky klub ľutuje. V Španielsku má totiž rodinu a väčšinu priateľov. Okrem toho v PSG mal od úvodu sezóny ne príliš ideálne vzťahy s Edinsonom Cavanim a v šatni Parížanov sa údajne vytvorili „dve skupiny”.

Napokon sa však ukázalo, že Neymar narážal popisom fotky na to, že s Messim budú v najbližších dňoch natáčať nový reklamný spot pre spoločnosť MasterCard v kampani na futbalové majstrovstvá sveta a že fotografia, ktorú zverejnil, je staršieho dátumu. Bola urobená v júni minulého roku počas Messiho svadby v argentínskom Rosariu.