Main Content

Šokujúca informácia z Anglicka: Liverpool bojuje o Marouanea Fellainiho

pondelok, 9. apríl 2018 12:28 | Autor: Jakub Vaverka

Marouane Fellaini
Marouane Fellaini | zdroj: © TASR

Je isté, že Marouane Fellaini po sezóne skončí v Manchestri United. Rád by ostal v Premier League, pričom veľký interes o jeho služby prejavil Liverpool.

Šokujúca informácia je v týchto dňoch rozoberaná v britskej tlači. „Liverpool pripravuje ponuku pre tridsaťročného záložníka Marouanea Fellainiho, ktorý chce ostať v Premier League aj po sezóne,“ začal francúzsky plátok L'Equipe.

Fellainimu totiž končí v Manchestri United zmluva a hráč ani klub nemajú záujem ju predĺžiť. Belgičan si tak bude musieť hľadať nový tím, ale rád by ostal v anglickej Premier League. „Liverpool je ochotný Fellainimu ponúknuť trojročný kontrakt,“ píše sa v oficiálnom znení článku.

„Možnosť ostať v Premier League a ešte k tomu bojovať o titul, môže byť pre Fellainiho veľký faktor v rozhodovaní o ďalšom pokračovaní kariéry,“ zamýšľajú sa francúzski novinári. „Fella“ bol nedávno spájaný s odchodom do Ligue 1, kde mal o jeho služby záujem Paríž Saint-Germain.

Marouane Fellaini bol pôvodne naklonený tomu, aby pokračoval v Manchestri United aj v nasledujúcej sezóne, ale objavili sa informácie, že nemal s portugalským kormidelníkom Josém Mourinhom práve optimálne vzťahy.