Main Content

Vojna medzi Guardiolom a Raiolom: Slávny agent vraj ponúkal City dve hviezdy Manchestru United

sobota, 7. apríl 2018 13:33 | Autor: TASR

Raiola a Guardiola
Raiola a Guardiola | zdroj: YouTube

Manchester 7. apríla (TASR) - Hráčsky agent Mino Raiola ponúkol pred dvoma mesiacmi trénerovi Manchestru City Pepovi Guardiolovi futbalistov konkurenčného Manchestru United Paula Pogbu a Henricha Mchitarjana.

Tréner vedúceho tímu Premier League to vyhlásil v piatok, deň pred manchesterským ligovým derby.

Raiola však pred mesiacom povedal na adresu Guardiolu, že je "absolútna nula a zbabelý pes"."Nerozumiem, prečo som podľa neho taký zlý človek. Nikdy som s ním nehovoril. Pred dvoma mesiacmi mi ponúkal Pogbu a Mchitarjana. Prečo chcel, aby jeho hráči hrali pod vedením psa? Odpovedal som, že nemáme toľko peňazí na Pogbu, ktorý patrí medzi najlepších futbalistov na svete," povedal podľa agentúry AP španielsky tréner.

Derby medzi City a United je na programe v sobotu o 18.30 SEČ. V prípade víťazstva domácich budú zverenci Pepa Guardiolu oslavovať zisk majstrovského titulu v Premier League už šesť zápasov pred koncom súťaže. Vzťahy medzi trénermi oboch mužstiev sú dlhodobo napäté. "Nebude to zápas o mne a Mourinhovi. Spokojný budem, keď zvládneme tento duel a získame titul. Táto sezóna patrí nám, vyhrali sme v druhej polovici minulého roka 18 ligových zápasov v sérii a myslím si, že to sa už nikdy nestane."

"Citizens" jednoznačne dominujú anglickej lige, no v Lige majstrov majú vo štvrťfinálovej odvete proti FC Liverpool veľmi ťažkú pozíciu po prehre 0:3 v prvom stretnutí. "Mám pocit, že ešte nie sme pripravení vyhrať Ligu majstrov. V tejto sezóne sme ale urobili ďalší pokrok. Kvalita súperov je obrovská a stať sa môže čokoľvek," dodal 47-ročný Španiel.