Main Content

Semifinále Slovnaft Cupu: Prvý zápas medzi Slovanom a Trnavou nerozhodne

streda, 4. apríl 2018 20:00 | Autor: TASR

Yasin Pehlivan (v strede)
Yasin Pehlivan (v strede) | zdroj: TASR

Bratislava 4. apríla (TASR) - V stredajšom prvom semifinálovom súboji Slovnaft Cupu 2017/2018 remizovali futbalisti Spartaka Trnava na pôde bratislavského Slovana 1:1. Odveta je na programe v stredu 18. apríla v Trnave a rovnako aj finále (1. mája) sa uskutoční na Štadióne Antona Malatinského.

ŠK Slovan Bratislava - FC Spartak Trnava 1:1 (1:0)

Góly: 10. Čavrič - 81. Egho. Rozhodovali: Sedlák - Kováč, Chládek, ŽK: Holman, De Kamps - Pehlivan, Sloboda, 2141 divákov.

Slovan: Šulla – Sekulič, Bajrič, Božikov, Rundič - De Kamps (71. Nono) - Čavrič, Rabiu (84. Hološko), Holman (74. Savičevič), Moha - Šporar

Trnava: Chudý – Kadlec, Oravec, Godál, Čivič - Sloboda, Pehlivan, Čanturišvili - Jirka (90.+ Ofosu), Egho (88. Lovás), Yilmaz (74. Pekár)

Už po desiatich minútach hry udreli domáci. Rabiu poslal z ľavej strany center na nabiehajúceho Čavriča a ten pravačkou do ľavej hornej časti bránky prekonal Chudého. V 30. minúte nie príliš razantná prízemná strela Mohu už trnavského brankára neprekvapila. O dve minúty Chudý vybehol s loptou na útočiaceho Čavriča, ale lobovaná lopta slovanistu nesmerovala do prázdnej bránky. Prvú nebezpečnú trnavskú strelu, ale mimo bránky Šullu, vyprodukoval až v 34. minúte Yilmaz.

Po zmene strán hostia pridali na obrátkach, ale ich útočné manévre sa skončili pred 16-kou. Desať minút pred koncom riadneho hracieho času Trnava mala veľkú šancu na vyrovnanie, keď po chybe Rundiča v strede poľa prečíslenie nevyužil Egho. Vzápätí však ten istý hráč po šiestom rohovom kope hostí vyrovnal na 1:1.