Main Content

Gattuso takmer vyrazil novinárom dych: Jeho odpoveď na tlačovke baví internet!

streda, 4. apríl 2018 09:50 | Autor: Jakub Vaverka

Gennaro Gattuso
Gennaro Gattuso | zdroj: YouTube

Taliansky tréner Gennaro Gattuso patril počas hráčskych čias medzi najväčších búrlivákov na trávnikoch. Po ukončení aktívnej kariéry sa ale vôbec nezmenil a z pozície manažéra AC Miláno neostáva svojej povesti nič dlžný.

AC Miláno strieda v prebiehajúcom ročníku lepšie obdobia s horšími, no v poslednom čase sa Milánčanom príliš nedarí. Nedávno vypadli z Európskej ligy s Arsenalom a naposledy prehrali v pondelok v ligovom šlágri s Juventusom Turín.

Tréner Gennaro Gattuso sa na tlačovej konferencii predstavil novinárom a hodnotil aktuálnu situáciu v klube. Verejnosť šokovala predovšetkým jeho odpoveď na túto otázku: „Keby rozhodcovia nepískali v Londýne slabo a Calhanogluova strela by namiesto do brvna putovala do brány, bola by sezóna pre AC iná?“ 

Gattuso na ňu odpovedal naozaj vtipne a bez prípravy, čím rozosmial všetkých prítomných: „Keby mal môj starý otec tri vajcia, bol by strojom na pinball.“

Táto odpoveď sa stala hitom internetu a veľmi rýchlo obletela celý futbalový svet.

“Po prehre s Juventusom som bol naozaj nespokojný, ale už som tento pocit zažil niekoľkokrát, prehry musia "zhorieť". Zažívam to druhý raz za posledné týždne, pretože v Londýne sme mohli získať viac. Nie je to ale škandál, máme mladých hráčov a zápasy ako tieto im môžu zmeniť sezónu alebo kariéru,“ zakončil svoj pohľad na aktuálnu situáciu niekdajší taliansky reprezentant.