Main Content

Trnava podáva oficiálnu sťažnosť! Dôvodom FOTOGRAFIA športového riaditeľa Slovana, ktorá pobúrila fanúšikov Spartaka

utorok, 3. apríl 2018 11:27 | Autor: Martin Gregor

Spartak podáva sťažnosť
Spartak podáva sťažnosť | zdroj: Facebook Spartak Trnava, Google

Boj o titul vo Fortuna lige vrcholí a naša súťaž sa po včerajšku žiaľ zmieta v potenciálne veľkom škandále.

Dôvodom je fotografia, ktorú zverejnil na svojom Facebook profile aktuálny líder tabuľky FC Spartak Trnava. Na fotke je vidieť športového riaditeľa ŠK Slovan Bratislava Richarda Trutza, ktorý mieri šatne rozhodcov počas nedeľného duelu Dunajskej Stredy s Trnavou, v ktorom domáci zvíťazili gólom Baya zo 60. minúty.

Spartak Trnava sa preto rozhodol podať oficiálnu sťažnosť na vedenie Fortuna ligy, čo oznámil v texte pod uvedenou fotografiou.

Richard Trutz je bývalý rozhodca a moderátor spravodajskej televízie TA3. Do Slovana sa vrátil v auguste 2015 ako generálny riaditeľ. Kedysi pôsobil v štruktúrach tohto klubu ako mládežnícky hráč.  Aktuálne vykonáva pozíciu športového riaditeľa.

Vyjadrenie FC Spartak Trnava pod fotografiou (bez redaktorských úprav):

„Včera sa na sociálnych sieťach objavila po zápase Spartaka v Dunajskej Strede táto fotografia zachytávajúca športového riaditeľa Slovana Bratislava Richarda Trutza pred šatňou rozhodcov v Dunajskej Strede. FC Spartak vydal krátke vyjadrenie:

"Samozrejme sme uvedenú fotografiu zaregistrovali na sociálnych sieťach. Klub to bude riešiť oficiálnou sťažnosťou na príslušné orgány SFZ a ÚLK. Do ich vyjadrení nebudeme záležitosť mediálne komentovať.”