Main Content

Anglická futbalová ikona: Liverpool má skvelú šancu šokovať Manchester City

utorok, 3. apríl 2018 10:41 | Autor: Jakub Vaverka

hráči FC Liverpool
hráči FC Liverpool | zdroj: TASR

Jedným z ťahákov štvrťfinále Ligy majstrov bude dvojzápas Liverpoolu s Manchestrom City. Favoritom sú Citizens, ale odpísať "The Reds" vopred by bolo hriechom.

Bývalý brankár anglickej reprezentácie David James si myslí, že štvrťfinálový dvojzápas Ligy majstrov medzi Liverpoolom FC a Manchestrom City môže priniesť veľké prekvapenie. Jeho slová priniesol internetový portál Goal.com.

„Liverpool v tejto sezóne už porazil Manchester City. Myslím si, že Liverpool má skvelú šancu, aby urobil niečo veľké,“ začal dlhoročný gólman Premier League a Albionu, ktorý si zachytal aj na majstrovstvách sveta.

„Škoda, že sa oba celky nestretnú až vo finále. Myslím si ale, že ak LFC prejde cez Manchester City, nebudú sa musieť báť nikoho. Man City má totiž perfektnú sezónu. Pep Guardiola odvádza skvelú prácu, je to génius,“ myslí si James.

David James by ale The Reds pred dvojzápasom proti Citizens neodpisoval a na záver dodal zaujímavú myšlienku. „Jurgen Klopp sa ale v minulosti dostal do finále Ligy majstrov ako tréner Dortmundu. Zaujímavosťou je, že keď Nemecko vyhralo MS, Pep trénoval Bayern. Keď MS vyhrali Španieli, Guardiola bol koučom Barcelony.  Neviem, či by Angličania vyhrali MS, ak anglický klub vyhrá LM, ale šanca tam rozhodne je.“