Main Content

Hviezdny Lionel Messi otvorene: Neviem, kedy skončím s futbalom

utorok, 3. apríl 2018 10:29 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Leo Messi má po tridsiatke a z času na čas naňho príde otázka, kedy sa chystá skončiť s aktívnou kariérou. Argentínsky loptový kúzelník má na svoju budúcnosť jednoznačný názor. 

Messiho slová z interview priniesol španielsky denník ​Mundo Deportivo. „Koľko rokov mi ostáva do konca kariéry? To je tá najťažšia otázka, akú som mohol dostať,“ začal rodák z argentínskeho mesta Rosaria. „Skutočne neviem, dúfam, že ich ešte niekoľko bude.“

„Moja túžba hrať stále futbal rastie každým dňom. Stále sú výzvy, ktoré by som rád dosiahol, ktoré by som dosiahol so svojimi tímami. Viac trofejí, viac gólov,“ pokračuje vicemajster sveta z MS 2014 v Brazílii.

„V tomto momente sa cítim výborne, ale neviem vám povedať, kedy opustím futbal. Možno je priskoro o tom rozmýšľať, ale som si vedomý toho, že ten deň jedného dňa príde,“ povedal Messi, ktorý bude aj v tomto roku jedným z hlavných favoritov Zlatej lopty.

„Na konci dňa považujem seba len za ďalšieho hráča. Každý futbalista je iný, má svoje vlastnosti. Motivuje ma čeliť veľkým protivníkom. Je to o súťažení a o tom, že od svojich oponentov sa učíte.“