Main Content

Legenda Chelsea: Conte sa už nevie dočkať, kedy odíde z Chelsea

pondelok, 2. apríl 2018 12:37 | Autor: Jakub Vaverka

Antonio Conte
Antonio Conte | zdroj: TASR

Chelsea včera prehrala v mestskom derby s Tottenhamom 1:3 a Liga majstrov sa jej vzdialila. Šumy o tom, že taliansky kouč Antonio Conte v Londýne skončí, naďalej silnejú.

Chelsea proti Tottenhamu začala dobre, viedla, ale následne trikrát inkasovala a opäť doma pustila perie. Conte nevie zo svojich hráčov dostať to najlepšie. Klub je na piatej priečke a Liga majstrov v budúcej sezóne sa mu stále viac a viac vzďaľuje.

Gianluca Vialli, bývalý hráč aj tréner Chelsea a niekdajší spoluhráč Conteho v Juventuse, pre Sky Sport Italia prehlásil, ako naňho celá situácia na Stamford Bridge vplýva. „Conte sa nevie dočkať toho, kedy opustí Chelsea. Nevie vystáť, že klub predáva jeho hráčov bez toho, aby to s ním konzultovali.“

„Pravdou je, že Chelsea by chcela mať manažéra, ktorý je viac tímovejší typ,“ myslí si Vialli, ktorý je v modrej časti britskej metropole považovaný za ikonu. Najväčší záujem o Conteho majú mať v tejto chvíli talianska reprezentácia a PSG.

„Či už to bude s talianskym národným tímom alebo Parížom Saint-Germain, nájde miesto, kde opäť začne vyhrávať niečo dôležité. Na získanie jeho služieb bude vytvorený poriadny rad,“ zakončil bývalý reprezentant Talianska.