Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.3.)

piatok, 30. marec 2018 09:31 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea chce Isca

The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej nielen Manchester City, ale aj londýnska Chelsea zabojujú po konci prebiehajúceho ročníka o záložníka Isca z Realu Madrid. Niektoré zdroje dokonca uvádzajú, že tohto Španiela by rád získal aj Tottenham.

Asamoah do Evertonu?

Bulvárny denník The Sun informuje, že spoľahlivý univerzál Kwadwo Asamoah z Juventusu Turín možno v letnom prestupovom období zmení dres. Záujem o jeho služby má predovšetkým liverpoolsky Everton.

Chelsea ide po Baleovi

Denník Don Balón hlása, že londýnska Chelsea sa v priebehu letného prestupového okna pokúsi získať waleského reprezentanta Garetha Balea. Bale je na odchode z Realu Madrid, kde necíti dôveru klubového vedenia.

Arsenal chce záložníka

Anglický denník Daily Telegraph informuje, že londýnsky Arsenal sa v lete sústredí predovšetkým na získanie nového stredopoliara. Kanonieri by vraj radi získali novú posilu aj na poste stredného obrancu.

Willian do Barcelony?

Don Balón píše, že brazílsky reprezentant Willian figuruje v prestupových plánoch FC Barcelona ako záloha za Antoinea Griezmanna. Ak Griezmanna nepustí do Katalánska Atlético Madrid, Barca bude bojovať o oporu Chelsea.

Ben Arfa na odchode

Kontroverzný stredopoliar Hatem Ben Arfa v rozhovore potvrdil, že po tejto sezóne nemieni ostať v Paríži Saint-Germain. V Parku Princov vraj nie je šťastný a rád by skúsil niečo nové. Preto sa poobzerá po ponukách.