Main Content

Reporty zo Španielska: Gareth Bale sa v lete vráti do Premier League!

štvrtok, 29. marec 2018 10:00 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Budúcnosť Garetha Balea v Reale Madrid je stále menej jasnejšia. Vo veľkom sa špekuluje, že by mohol tento Walesan odísť späť do anglickej Premier League.

Španielske denníky Sport a Marca hlásajú, že v letnom prestupovom období bude skompletizovaný odchod waleského reprezentanta Garetha Balea z Realu Madrid. Najreálnejšou cestou je preňho anglická Premier League.

„José Mourinho má pre Balea pripravený kontrakt, ktorý vzišiel z jeho stretnutia s hráčom, ktoré prebehlo približne počas minulého roka. Dvojica mala debatovať o možnej spolupráci počas augustového UEFA Supercupu,“ domnievajú sa novinári katalánskeho denníka Sport.

„Walesan sa definitívne vráti do Premier League, stačí počať na koniec prebiehajúceho ročníka,“ tvrdí madridský orientovaný denník Marca. Bale nemá byť v španielskej metropole šťastný, čo sa odzrkadľuje na jeho výkonoch na ihrisku.

„Baleovi sa nedarí získať dôveru francúzskeho trénera Zinedinea Zidanea. Kontrakt má síce do roku 2022, ale v tejto sezóne odohral plnú minutáž len v piatich prípadoch. Verejnosť spochybňuje jeho fyzická pripravenosť,“ píšu španielske reporty. Walesanova budúcnosť v Madride je stále menej pravdepodobná.