Main Content

Aká je priorita Realu Madrid: Mohamed Salah alebo Eden Hazard?

utorok, 27. marec 2018 10:50 | Autor: Jakub Vaverka

Salah, Hazard
Salah, Hazard | zdroj: TASR

Real Madrid nie je spokojný s priebehom prebiehajúcej sezóny, preto vo veľkom rozmýšľa nad letným posilnením. Merengues by radi priviedli veľkú futbalovú hviezdu.

Španielsky novinár Guillem Balague, ktorý patrí medzi najrešpektovanejšie osoby v športovej žurnalistike, tvrdí, že Real Madrid v lete chce priviesť veľkú hviezdu, pričom v hre sú predovšetkým Mohamed Salah z Liverpoolu a Eden Hazard z Chelsea.

Podľa Balaguea je chybné si myslieť, že je Egypťan v službách The Reds primárnym cieľom Bieleho Baletu. „So Salahom je to komplikované, pretože Real Madrid nikdy neuviedol, že by z neho chcel spraviť ďalšieho Galactica,“ prehovoril pre ​Sky Sports.

„Áno, môžete si myslieť, že v Egypte je silný trh a tiež to, že je hviezdou v Premier League. Má v sebe veľa dôvodov, prečo by po ňom mohli ísť. Ak však získajú Hazarda, Salaha nepotrebujú,“ myslí si Španiel, ktorý je braný za veľkého futbalového odborníka.

„Nezdá sa mi, že by toľko investovali do Salaha. Leto ale bude dlhé a stať sa môže všeličo. Hazard je navyše prestupu do Realu Madrid naklonený, pričom to môžeme povedať aj o Lewandowskom,“ zakončil Balague, ktorý však zdôrazňuje svoj predpoklad, že hlavným prestupovým cieľom Realu je momentálne práve Eden Hazard z Chelsea.