Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.3.)

sobota, 24. marec 2018 14:12 | Autor: Jakub Vaverka

Martin Dúbravka
Martin Dúbravka | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dúbravka natrvalo

Slovenský brankár Martin Dúbravka by podľa denníka The Sun mohol ostať v anglickom Newcastli United natrvalo. Kmeňový hráč pražskej Sparty je momentálne v Premier League na hosťovaní, ale ukazuje sa vo veľmi dobrom svetle.

Chelsea možnosťou pre Balea

Gareth Bale je stále pasovaný na odchod z Realu Madrid. Walesan by mohol podľa správ z denníka Diario Gol odísť do anglickej Premier League, kde sa o jeho služby zaujíma nielen Manchester United, ale aktuálne aj londýnska Chelsea.

Low koučom Realu Madrid?

Novým trénerom Realu Madrid sa v lete stane Joachim Low, hlása plátok Diario Gol. Aktuálny kormidelník nemeckej reprezentácie ale do Španielska odíde len v prípade, že mu vedenie Merengues garantuje príchod dvoch hviezdnych hráčov.

Rashford do Španielska?

Real Madrid podľa denníka The Sun naďalej sleduje situáciu okolo anglického krídelníka Marcusa Rashforda. Rashford podáva kvalitné výkony v drese Manchestru United, ale José Mourinho ho príliš často do zápasov nenasadzuje.

Kane na lane Bayernu

Bayern Mníchov začína rátať s tým, že príde o útočníka Roberta Lewandowskeho, preto hľadá náhrady. The Sun hlása, že do Bavorska by sa mohol sťahovať anglický bombardér z Tottenhamu Harry Kane.

Caballero ostane

Skúsený brankár Willy Caballero je podľa The Sun v londýnskej Chelsea šťastný a veľmi rád by v drese The Blues ostal aj počas nasledujúceho ročníka. Otázne je, či v klube ostane Belgičan Thibaut Courtois.