Main Content

O Alissona sa zaujímajú veľkokluby. Podľa agenta patrí medzi najlepších brankárov na svete

streda, 21. marec 2018 13:02 | Autor: Jakub Vaverka

Alisson
Alisson | zdroj: TASR

Brankárska jednotka AS Rím Alisson podáva v tejto sezóne vynikajúce výkony a to je dôvod, prečo sa ho snaží získať hneď niekoľko európskych gigantov. 

Brazílsky brankár Alisson patrí medzi najpríjemnejšie prekvapenia prebiehajúcej sezóny. Tento gólman potvrdil vysokú hernú úroveň už v predchádzajúcich sezónach, no práve v ročníku 2017/2018 sa mu darí v drese AS Rím presviedčať celú Európu o tom, že patrí medzi brankársku špičku. 

25-ročný muž spomedzi troch žrdí láka európske veľkokluby. Hráčov agent Ze Maria Neis má však na šumy okolo svojho klienta jednoznačný názor. „Alisson je s určitosťou jeden z najlepších brankárov na svete. Miluje Rím, je mu oddaný na 100 percent.“

 

Neis pokračoval pre denník The Sun„Podpíše nový kontrakt? Momentálne je sústredený iba na Serie A a Ligu majstrov. Máme s Rímom výborný vzťah. Nikdy sme nerokovali s Liverpoolom. Alissonovi záleží len na prítomnosti.“

Okrem Liverpoolu sa v súvislosti s týmto gólmanom spomína aj Real Madrid či Chelsea. Odhaduje sa, že brankárska jednotka Vlkov by mohla opustiť večné mesto za približne 60 miliónov libier. „Neviem, koľko bude stáť. Závisí to od vedenia AS Rím a prestupového trhu,“ uzavrel hráčov agent.