Main Content

Bývalý spoluhráč o Ibrahimovičovi: Nesúhlasil s tým, že je kráľ, on bol Boh

utorok, 20. marec 2018 11:40 | Autor: Jakub Vaverka

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič | zdroj: TASR

Bývalý spoluhráč Zlatana Ibrahimoviča z Parížu Saint-Germain Stambouli pre Goal.com prehovoril o špeciálnosti tohto švédskeho bombardéra.

Bývalý stredopoliar Parížu Saint-Germain Benjamin Stambouli v rozhovore pre Goal.com prehovoril o tom, aké to bolo byť spoluhráčom Zlatana Ibrahimoviča. Stambouli strávil so Švédom v Parku Princov rok, následne odišiel do nemeckého Schalke 04.

Zlatan Ibrahimovič je známy svojím vysokým egom, čo potvrdil aj Stambouli. „Boli sme na fyzioterapii a v televízii práve išli správy,“ začal 27-ročný hráč hovoriť príhodu. „Zlatan ma poprosil, či mu to preložím, pretože tomu moc nerozumel a hovorili niečo o ňom.“

„Vysvetlil som mu, že povedali, že Zlatan je kráľ Paríža. Myslel som si, že bude šťastný, pretože ľudia ho milovali. Ale opak bol pravdou. Bol veľmi nahnevaný a kričal na mňa: Čo dopekla? Ja nie som kráľ, ja som Boh. Ten chlapík bol naozaj bláznivý,“ vysvetľuje bývalý hráč PSG.

Stambouli prehovoril aj o tom, čo je na aktuálnom hráčovi Manchestru United tak špeciálne. „Jeho charakter, jeho sila a vodcovstvo. Je to neuveriteľná osoba, ktorá číta situácie rýchlejšie, ako ktokoľvek iný. Zlatan je veľmi inteligentný človek.“