Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.3.)

utorok, 20. marec 2018 10:35 | Autor: Jakub Vaverka

Mohamed Salah
Mohamed Salah | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bitka o Salaha

Bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Barcelona, Paríž Saint-Germain a Real Madrid zaujímajú o egyptského útočníka Mohameda Salaha. Liverpool by mohol na jeho odchode zarobiť približne 200 miliónov libier.

Chelsea favoritom na Shawa

Daily Mail informuje, že londýnska Chelsea je favoritom na získanie anglického obrancu Lukea Shawa. Shaw je síce stále hráčom Manchestru United, ale vo veľkom sa hovorí o jeho odchode inam, pričom odmalička je fanúšikom The Blues.

United chce Ramseyho

Daily Star tvrdí, že Manchester United po konci prebiehajúceho ročníka bude usilovať o získanie waleského krídelníka Aarona Ramseyho. Ramsey je ešte stále hráčom Arsenalu, ale jeho prestup visí vo vzduchu.

Kde skončí Alderweireld?

Podľa denníka Daily Telegraph je momentálne najväčším favoritom na získanie belgického obrancu Tobyho Alderweirelda parížske PSG. Reprezentant Belgicka by mal po sezóne opustiť Tottenham Hotspur.

40M za Zahu

Daily Mail píše, že Tottenham Hotspur je v letnom prestupovom období pripravený ponúknuť Crystal Palace rovných 40 miliónov libier za anglického ofenzívneho univerzála Wilfrieda Zahu. Zaha by sa vraj prestupu nebránil.

Bellerín ku konkurencii?

Podľa Daily Mail by sa mohol španielsky obranca Hector Bellerín v letnom prestupovom okne sťahovať do konkurenčného Manchestru United. Bek Arsenalu sa vraj totiž rozhodol, že zmení tím a zamieri inam.