Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.3.)

pondelok, 19. marec 2018 10:36 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bitka o Neymara

Don Balón tvrdí, že hlavnými favoritmi na získanie brazílskeho útočníka Neymara sú Manchester United a Real Madrid. Brazílčan nie je šťastný vo francúzskom Paríži Saint-Germain a zvažuje možnosť odchodu niekam inam.

Alli do Realu Madrid?

Don Balón špekuluje o tom, že chorvátsky stredopoliar Luka Modrič si praje, aby keď jedného dňa odíde z Realu Madrid, bol nahradený anglickou mladou hviezdou Delem Allim. Tottenham Hotspur ale Alliho nechce predať za menej ako 200 miliónov libier.

Barcelona blízko Alabu

FC Barcelona je podľa informácií z Don Balón veľmi blízko k uzavretiu dohody s Bayernom Mníchov o prestupe obrancu Davida Alabu. Alab je stále hráčom bavorského giganta, ale o jeho odchode inam sa hovorí už veľmi dlho.

Shaw je pripravený odísť

Anglický obranca Luke Shaw je pripravený po konci prebiehajúceho ročníka opustiť Manchester United. Dôvodom je podľa britskej televízie BBC fakt, že ho kouč José Mourinho nepretržite kritizuje a hráča to už prestalo baviť.

Balotelli zrejme odíde

Goal.com hlása, že vedenie francúzskeho OSG Nice si začína uvedomovať, že taliansky útočník Mario Balotelli zrejme zmení dres. Balotelli je spájaný s viacerými tímami v talianskej Serie A a v anglickej Premier League.

Valverde chce Iniestu navždy

Tréner FC Barcelona Ernesto Valverde by bol veľmi rád, keby Andrés Iniesta ostal v katalánskej metropole až do konca svojej aktívnej kariéry. Samotný hráč sa vraj ešte nerozhodol, či po konci aktuálnej sezóny neodíde niekam inam.