Main Content

Report zo Španielska: Paul Pogba chce odísť do FC Barcelona

piatok, 16. marec 2018 10:56 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Paul Pogba je v Manchestri United pod veľkou paľbou kritiky. Objavili sa správy, že francúzsky reprezentant by mohol po sezóne opustiť Premier League.

Posledné výkony Paula Pogbu v drese Manchestru United sú sklamaním, kritizujú ho fanúšikovia a nemá najlepší vzťah ani s trénerom Josém Mourinhom. Objavili sa správy, že bývalý hráč Juventusu Turín by mohol po sezóne zmeniť dres a opustiť anglickú Premier League.

Španielsky denník Diario Gol prišiel so šokujúcim tvrdením. „Záložník Manchestru United Paul Pogba by si veľmi rád zahral s Lionelom Messim, preto chce prestúpiť do Barcelony. Francúzovi sa na Old Trafford nedarí a hľadá únikový východ.“

„Pogbov vzťah s manažérom Josém Mourinhom sa stal komplikovaný, hráč nehráva a keď nastúpi, je kritizovaný,“ píšu španielski novinári. Diario Gol píše, že Paul Pogba mal svojim priateľom vyslovene povedať: „Chcem hrať s Lionelom Messim.“

Momentálne je ťažko odhadovať, čo je na spojení 24-ročného stredopoliara a katalánskeho giganta pravdivé, ale Pogba bol s Barcou spájaný už v minulosti, tesne predtým, ako opustil Juventus Turín a zamieril do Manchestru United.