Main Content

Legenda Manchestru United: Paul Pogba je jeden veľký problém

štvrtok, 15. marec 2018 10:57 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Legenda Červených Diablov, kremenitý Ír Roy Keane, je známy tým, že si nedáva servítku pred ústa. Najnovšie sa obul do francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu. 

Hviezda Červených Diablov Paul Pogba mal byť v osemfinálovej odvete proti FC Sevilla jedným zo žolíkov Josého Mourinha. Avšak nestalo sa. Francúz opäť predviedol vlažný výkon a United vypadli. Do posily za 89 miliónov libier sa pustil legendárny Roy Keane.

„Paul Pogba je veľký problém a keď ho nedáte do základnej zostavy, prichádzajú komplikácie,“ začal Keane pre ITV .  „Očakávate, že veľkí hráči prídu do zápasu a zmenia hru. On prišiel a neurobil nič. Videl som jeho reakciu po prvom góle. Ako keby bol malý školák,...“

„Nevonia mu nebezpečenstvo. Dôvodom, prečo ste súčasťou tímu je to, že keď vaši spoluhráči urobia chybu, zastúpite ich a napravíte to. Títo hráči si nepomáhajú a nehrajú ako veľký Manchester United,“ soptil Keane.

„Musíte byť ochotní umrieť za svoj tím. Musíte si užiť tlak, znak, čo máte na hrudi a vyrovnať sa s tlakom. Keď sa pozriem na tento tím, príde mi, že sa s tým nevedia vyrovnať,“ zakončil jeden z najlepších hráčov histórie Diablov.