Main Content

Sadio Mané verí Liverpoolu a otvorene hovorí: Chceme vyhrať Ligu majstrov

štvrtok, 15. marec 2018 10:25 | Autor: Jakub Vaverka

Sadio Mané
Sadio Mané | zdroj: TASR

Liverpool po rokoch prenikol do štvrťfinále Ligy majstrov a The Reds nechcú skončiť svoju jazdu medzi najlepšou osmičkou Európy. Hovorí o tom Sadio Mané, ofenzívna hviezda LFC.

Senegalský reprezentant Sadio Mané prehovoril pre regionálny denník ​Liverpool Echo o tom, že Liverpool FC má v Lige majstrov v tejto sezóne smelé plány. „V boji o trofej ostali už takmer len tie najlepšie tímy. Sme si toho vedomí, ale ak chcete byť šampiónom, musíte šampiónov poraziť.“

„Máme kvalitu na to, aby sme porazili každý tím na svete a presne o to sa pokúsime.  Prečo by sme nemohli dokráčať na vrchol v roku 2018? Chceme vyhrať Ligu majstrov. Som presvedčený o tom, že sa nám to môže podariť prvý raz od roku 2005,“ myslí si Mané.

Favoritmi na celkový triumf sú Barcelona, Bayern, Real Madrid či Manchester City. „Je to veľmi intenzívna súťaž, veľkú rolu hrá útok. Útočenie sa vyžaduje od súperov, ale aj od nás. Môžete vidieť tohtoročné výsledky, dali sme naozaj veľa gólov. To je to, čo od nás Jurgen Klopp očakáva,“ pokračuje ofenzívna hviezda LFC.

„Každý hráč v klube zbožňuje Jurgena Kloppa. Je stále pozitívny, dodáva nám veľa sily. Je to veľmi špeciálny tréner. Myslím si, že je jedným z najlepších manažérov na svete. Každý futbalista by bol rád, keby pod ním mohol hrať,“ uzavrel Mané.