Main Content

Športový riaditeľ Manchestru City o možnosti získať Lionela Messiho: Poznáme ho

streda, 14. marec 2018 12:49 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Manchester City je jedným z dlhodobých hráčov o služby Lionela Messiho. Žijúca futbalová legenda ale podľa všetkého dres meniť nebude.

Športový riaditeľ Manchestru City Ferran Soriano, ktorý v minulosti pôsobil v štruktúrach FC Barcelona, má na možné získanie Lionela Messiho do Premier League jednoznačný názor. „Neexistuje šanca na to, že by sme získali Lea Messiho,“ cituje ho denník  Marca.

„Poznám ho veľmi dobre a veľmi dobre poznám aj jeho rodinu. Je im dobre v Barcelone. Barcelona je miesto, kde musí byť,“ myslí si Soriano. City boli s Messim spájaní počas uplynulých mesiacov viackrát, ale nejednalo sa o nič konkrétne.

Soriano verí, že súčasný kouč Pep Guardiola dokáže aj s inými hráčmi dosiahnuť veľký úspech. „Základnou črtou Guardiolu je práca. Pracuje viac, ako hocikto iný a ľudia si niekedy myslia, že je génius. Je to preto, že tvrdo pracuje.“

„Pozná futbal, vie, aký je krutý. Keď poľavíte, môžete inkasovať veľmi rýchlo pokojne aj štyrikrát. Trpezlivosť je základnou črtou, môžete ju vidieť na tímoch, ktoré pravidelne vyhrávajú,“ zakončil Sorriano svoj prehovor o Guardiolovi a Messim.