Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.3.)

pondelok, 12. marec 2018 09:47 | Autor: Jakub Vaverka

Robert Lewandowski
Robert Lewandowski | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United favoritmi na Lewyho

Nemecký magazín Kicker tvrdí, že Manchester United je favoritom na získanie poľského útočníka Roberta Lewandowskeho. Poliak je s odchodom z Bayernu Mníchov spájaný už dlhšie obdobie, pričom ho láka hlavne anglická Premier League.

Bitka o Neymara

Diario Gol píše, že Manchester United a Manchester City sú pripravení vstúpiť do prestupového boja o brazílskeho útočníka Neymara. Neymar nie je šťastný v Paríži Saint-Germain a hľadá možnosti, ako by zmenil dres.

Meyer cieľom Arsenalu

Podľa bulvárneho denníka Daily Star je talentovaný nemecký mladík Max Meyer jedným z hlavných prestupových cieľov londýnskeho Arsenalu. Schalke 04, ktoré je v Bundeslige aktuálne druhé, ale nechce o jeho odchode ani len počuť.

Werner ešte rok

Ospevovaný útočník Timo Werner prehlásil, že ešte minimálne jednu sezónu ostane v drese nemeckého RB Lipsko. O Wernera je veľký záujem predovšetkým v anglickej Premier League, ale interes prejavil aj Real Madrid.

Messi chráni Rakitiča

Don Balón informuje, že Lionel Messi chráni svojho spoluhráča Ivana Rakitiča pred tým, aby odišiel niekam inam. Objavili sa totiž špekulácie, že chorvátsky reprezentant možno odíde do Premier League, kde by ho rád získal Liverpool FC.

Simeone nehovorí o Griezmannovi

Tréner Atlética Madrid Diego Simeone odmieta diskutovať s novinármi o možnom odchode francúzskeho kanoniera Antoinea Griezmanna. Griezmann je spájaný predovšetkým s konkurenčným gigantom FC Barcelona.