Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.3.)

sobota, 10. marec 2018 10:11 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neymar rozmýšľa o odchode

Denník Le Parisien prišiel s informáciou, podľa ktorej vraj útočník Neymar pochybuje o tom, či bol odchod do PSG správnym krokom. Brazílčan v lete opustil Barcelonu a stal sa najdrahším hráčom histórie, ale údajne uvažuje o tom, že by sa do Španielska vrátil. Transfer do Ligue 1 podľa dostupných správ ľutuje.

City v hre o Lemara

Po Arsenale Londýn a Liverpoole FC je Manchester City ďalším klubom, ktorý má veľký záujem o francúzskeho stredopoliara Thomasa Lemara. Lemar je stále oporou AS Monako, ale podľa správ Daily Telegraph je reálne, že v lete zmení dres.

Bitka o hráčov Chelsea

Metro informuje, že vo francúzskej Ligue 1 je záujem až o troch futbalistov londýnskej Chelsea. Káder modrých by údajne mohli opustiť brankár Thibaut Courtois, stredopoliar N´Golo Kanté a najväčšia klubová hviezda Eden Hazard.

Rakitič do Liverpoolu?

Don Balón tvrdí, že chorvátsky stredopoliar Ivan Rakitič možno zmení v letnom prestupovom období dres. Skúsený Chorvát by mohol vymeniť barcelonský dres za Liverpool FC. Na Anfield Road by ho veľmi rád získal kouč Jurgen Klopp.

Griezmann sa pripravuje na odchod

Podľa denníka Sport sa Antoine Griezmann pripravuje na svoj letný prestup z Atlética Madrid do FC Barcelona. Francúzsky kanonier je Atléticu za všetko vďačný, ale cíti, že v jeho kariére nastal čas na posun vpred.

Chelsea pôjde po Umtitim

Don Balón prišiel s informáciou, podľa ktorej sa londýnska Chelsea bude po konci prebiehajúceho ročníka zaujímať o francúzskeho obrancu Samuela Umtitiho z FC Barcelona. Umtitiho pozorne sleduje aj Manchester United. Francúz podáva na Camp Nou perfektné výkony.