Main Content

Timo Wener do Manchestru United? Nemecký mladík prehovoril o budúcnosti

streda, 7. marec 2018 12:42 | Autor: Jakub Vaverka

Timo Werner
Timo Werner | zdroj: TASR

22-ročný útočník Timo Werner patrí aj v tejto sezóny medzi najlepších futbalistov v nemeckej Bundeslige. Lipsko bude mať čo robiť, aby si ho v letnom transferovom okne udržalo.

Timo Werner má iba 22 rokov, ale o svojich kvalitách presviedča futbalový svet v drese RB Lipsko týždeň, čo týždeň. Tento rok si zahral aj v prestížnej Lige majstrov, pričom prezrádza, ktorá futbalová krajina je jeho vysnívanou. „Mojím snom je hrať jedného dňa v Premier League,“ povedal pre FourFourTwo.

Nemec zašiel ešte ďalej a prehlásil, za koho v Anglicku by si vedel predstaviť hranie. „Rád by som hral za dva alebo tri kluby, je medzi nimi Manchester United. Pravdepodobne ale k tomu nedôjde skôr, ako za pár rokov. Musím si totiž zlepšiť moju angličtinu. Momentálne sa cítim v Lipsku veľmi dobre.“

„Manchester United a Liverpool patria medzi celky, ktorých zápasy pozerám naozaj často. Dá sa povedať, že im tak trochu fandím, pretože majú skvelú históriu. Keď bol Alex Ferguson trénerom a United všetko vyhrávali, bolo to úžasné,“ prehovoril Werner.

„Liverpool zas má svoj perfektný štadión a úžasnú atmosféru. Keby som si mal ale vybrať, som viac Manchester United ako Liverpool,“ zakončil jeden z najlepších mladých futbalistov v súčasnosti.