Main Content

Mahrez oznámil koniec kariéry. Čo je na tom pravdy?

streda, 7. marec 2018 12:20 | Autor: Martin Gregor

Mahrez a koniec kariéry
Mahrez a koniec kariéry | zdroj: TASR

Futbaloví fanúšikovia zostali v utorok v noci v šoku. Internetom sa totiž začalo šíriť oznámenie Riyada Mahreza o konci kariéry.

Alžírsky reprezentant a najväčšia hviezda Leicesteru City Riyad Mahrez mal toto rozhodnutie oznámiť prostredníctvom svojho oficiálneho facebook učtu.

,,Po posledných rozhovoroch s mnohými doktormi som sa rozhodol, že odchádzam od futbalu. Ako sa môj život ako futbalového hráča končí, chcel by som povedať pár slov. Chcem poďakovať všetkým za ich láskavosť a podporu, ktorú mi preukázali v tomto úžasnom meste. Navždy budete v mojom srdci,” znie v statuse na oficiálnom účte Mahreza, ktorý sa stále nebol stiahnutý z Facebooku.

Portál Sky Sports začal však spochybňovať toto oznámenie, pričom ako prvý zverejnil podozrenie, že účet Mahreza mohol byť hacknutý. Leicester City, Mahrezov zamestnávateľ, neskôr túto informáciu potvrdil.

Na druhú stranu je však pravdou, že Mahrez aktuálne nemá v Leicesteri na ružiach ustlané. Počas zimného prestupového obdobia totiž žiadal klub, aby ho predal, pričom veľký záujem o jeho služby mal Manchester City a FC Liverpool. Leicester mu však nevyhovel, čo vyústilo v to, že Mahrez až štyrikrát chýbal na tréningu The Foxes, pričom tréner Claude Puel to zdôvodnil tým, že si potreboval vyčistiť hlavu. V dôsledku toho chýbal aj v dvoch zápasoch.

Mahrez sa zatiaľ k fáme o jeho ukončení kariéry sám nevyjadril. Až najbližšie hodiny či dni teda ukážu, do akej miery je tento jeho status pravdivý, alebo naozaj ide len o vydarený hackerský útok, ktorý šokoval futbalovú verejnosť.