Main Content

Prehovoril bývalý útočník The Reds: Buffon na lane Liverpoolu FC?

piatok, 2. marec 2018 13:37 | Autor: Jakub Vaverka

Gianluigi Buffon
Gianluigi Buffon | zdroj: TASR

Legendárny taliansky brankár Gianluigi Buffon už dávnejšie potvrdil, že po konci prebiehajúceho ročníka definitívne zavesí kopačky na klinec. Stan Collymore si myslí, že sa to dá ešte zmeniť.


Bývalý útočník Liverpoolu FC Stan Collymore si myslí, že Liverpool FC by sa mal pokúsiť o to, aby Gianluigi Buffon ešte nekončil s aktívnou kariérou a po sezóne vymenil Juventus Turín za anglickú Premier League.

Collymore tvrdí, že brankársky post je pre Červených problematický. „Je to pozícia, ktorú musí Jurgen Klopp posilniť. Loris Karius a Simon Mignolet nedosahujú úroveň LFC.  Očakávam, že klub v lete kúpi kvalitného a skúseného brankára.“

„Gigi Buffon hovorí o tom, že po konci sezóna skončí s futbalom. Prečo ho neosloviť a neponúknuť mu ponuku ,ktorá sa nebude dať odmietnuť?“ zamyslel sa Collymore pre ​BetStars„Je to neuveriteľná futbalová ikona.“

„Ak prešiel z jedného úžasného klubu do druhého, z Juventusu Turín do Liverpoolu FC, a pomohol The Reds vyhrať vytúžený titul, predstavte si, aký nádherný koniec kariéry to bol,“ zakončil niekdajší zakončovateľ LFC.