Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.2.)

utorok, 27. február 2018 10:13 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Nový kontrakt pre Hazarda

Londýnska Chelsea podľa denníka Daily Mail pripravuje nový kontrakt pre hviezdneho Edena Hazarda. Modrí chcú Belgičanovi ponúknuť týždenný plat vo výške 300 000 libier, aby neodišiel do Realu Madrid.

Ancelotti trénerom Arsenalu?

Daily Mail píše, že taliansky tréner Carlo Ancelotti je jedným z adeptov na nahradenie francúzskeho kormidelníka Arsenea Wengera na lavičke Arsenalu. Wenger by sa vraj v lete mohol presunúť do štruktúr The Gunners.

SMS sa nechystá odísť

Daily Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej je Sergej Milinkovič-Savič potešený záujmom Manchestru United, ale momentálne sa nechystá opúšťať Lazio Rím, kde má pevné miesto v základnej zostave.

Ceballos chce odísť

The Sun tvrdí, že španielsky reprezentant Dani Ceballos už má dosť vysedávania na lavičke v Reale Madrid a rozmýšľa nad odchodom inam. Obrovský záujem o služby tohto talentovaného futbalistu má anglický Liverpool.

Výmena Bale-Salah?

Podľa denníka Daily Star sa Real Madrid pokúša o získanie Mohameda Salaha z Liverpoolu formou výmeny. The Reds by vraj získali Garetha Balea, pričom do Madridu by putoval ospevovaný egyptský útočník.

Alderweireld do Barcelony?

Denník The Independent píše, že belgický obranca Toby Alderweireld možno po sezóne zmení dres. Beka Tottenhamu Hotspur má k sebe lákať FC Barcelona. Belgičan už v minulosti v Španielsku pôsobil, obliekal dres Atlética Madrid.