Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.2.)

sobota, 24. február 2018 11:42 | Autor: Martin Gregor

Anthony Martial
Anthony Martial | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM & MANCHESTER UNITED: Totteham Hotspur sa zaujíma o služby Anthonyho Martiala, ktorý sa zatiaľ nedohodol s Manchestrom United na predĺžení kontraktu. Jeho pozícia na Old Trafford nie je úplne jasná po tom ako prišiel Alexis Sanchez.

MANCHESTER UNITED & MANCHESTER CITY: Toni Kroos sa podľa El Confidencial ocitol v centre pozornosti Manchestru United a Manchestru City. Nemecký stredopoliar je vraj po sezóne pripravený na novú výzvu.

MANCHESTER CITY: Pep Guardiola sa údajne dohodol s Manchestrom City na novej zmluve s platnosťou do konca sezóny 2020/2021. Ročne by mal zarobiť 20 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Mateo Darmian sa údajne dohodol s Juventusom a v lete je pripravený prestúpiť do tohto klubu.

MANCHESTER UNITED: Červení Diabli sa opäť zaujímajú o služby Jeana Michaela Seriho z Nice, ktorý by mohol na Old Trafford vytvoriť konkurenciu pre Paula Pogbu.

MANCHESTER UNITED: Červeným diablom bude niekoľko týždňov chýbať Ander Herrera, ktorý utrpel svalové zranenie v zápase Ligy majstrov proti Seville.

WEST HAM: José Fonte prestúpil do čínskeho klubu Dalian Yifang. West Ham zaňho inkasoval 5,6 milióna eur.

WEST BROMWICH ALBION: Jonny Evans napriek škandálu okolo krádeže taxíku počas sústredenia v Španielsku naďalej zostáva kapitánom WBA.

CHELSEA: The Blues bude v nedeľňajšom zápase proti Manchestru United chýbať trojica David Luiz, Tiemoue Bakayoko a Ross Barkley.