Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (4.8.)

štvrtok, 4. august 2011 19:07 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (4.8.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (4.8.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Jarolím popiera

Včera sa v médiách objavila správa o tom, že Karel Jarolím sa stane novým trénerom saudskoarabského Al Ahli. Dnes to však kormidelník Slovana poprel a povedal, že z Pasienkov neodchádza. Zaujímavosťou však je, že oficiálny web Al Ahli informuje, že tím začne prípravu 8.8 aj s novým trénerom Jarolímom.

O prvom góle


Kapitán MŠK Žilina Miroslav Barčík sa pred nedeľňajším šlágrom proti Senici vyjadril, že o vývoji zápasu môže rozhodnúť už prvý gól. Vodca Šošonov samozrejme dúfa, že ho dajú práve žlto- zelení, ktorí môžu ťažiť z toho, že Seničania majú pohárové povinnosti.

Slovan nenasadený


Pri zajtrajšom žrebe štvrtého predkola Európskej Ligy bude Slovan medzi nenasadenými mužstvami. Všetko si zapríčinil tým, že včera proti APOELU pôsobil slovenský majster odovzdane a na rozdiel príprav na play off Ligy Majstrov budú Belasí dúfať, že nedostanú AS Rím či Tottenham Hotspur.

Viac o žrebe, o prijateľných aj nechcených tímoch do playoff o postup do EL čítajte tu >>>

Miesto Pillára Pavlík

Dnes v odvete tretieho predkola Európskej Ligy nebude mať tréner Griga k dispozícii vykartovaného Pillára, ktorý sa nechal vylúčiť minulý týždeň v Salzburgu. Jeho miesto zaujme český stopér Pavlík , ktorý sa v dobrom svetle ukázal v zápase proti Trenčínu.