Main Content

Marco Reus by mohol opustiť Dortmund: Sponzor ho chce dotiahnuť do Milána

štvrtok, 22. február 2018 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Marco Reus
Marco Reus | zdroj: TASR

Marco Reus je konečne fit a vo veľkom sa začína špekulovať o tom, že by mohol v letnom prestupovom zmeniť dres. Záujem o jeho služby má AC Miláno.

Marco Reus sa po dlhých mesiacoch dostal zo zdravotných problémov a v závere sezóny chce pomôcť Dortmundu vyhrať Európsku ligu a pomôcť BVB v boji o Ligu majstrov nemeckej Bundeslige. Objavili sa však správy, že by mohlo ísť o poslednú sezónu Reusa v Dortmunde.

„AC Miláno sa zaujíma o získanie Marca Reusa z Borussie Dortmund, pričom na prestup tlačí výrobca dresov, veľká nemecká firma Puma,“  informuje portál  zameraný na prestupy a špekulácie ​Calcimercato.com.

„Taliansky klub poslal skautov na zápas Európskej ligy medzi Dortmundom a Atalantou Bergamo, aby pozorne sledovali, ako sa bude skúsenému nemeckému útočníkovi dariť,“ píše sa v oficiálnom znení článku.

„AC Miláno pozorne sleduje Marca Reusa, ktorý má za sebou veľký počet zranení, ale stále má ba 28 rokov. V tejto sezóne sa zatiaľ objavil iba v troch zápasoch,“ dodáva Calciomercato. Celý transfer by mala popohnať Puma, ktorá sa len nedávno dohodla s ACM na sponzorskej zmluve.