Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.2.)

utorok, 20. február 2018 11:40 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale a odchod z Realu?
Gareth Bale a odchod z Realu? | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United chcú Varaneho

Manchester United sa podľa Don Balón stále zaujíma o obrancu Realu Madrid Raphaela Varaneho. Kouč Red Devils José Mourinho je veľkým fanúšikom tohto futbalistu, pričom bol to práve Mourinho, kto dal Varanemu šancu v prvom tíme Realu.

Bonucci na lane Realu?

Real Madrid by mohol podľa denníka Don Balón v letnom prestupovom období posilniť svoju defenzívu. V hľadáčiku šéfov Merengues sa nachádza skúsený taliansky obranca Leonardo Bonucci, ktorému sa nedarí v AC Miláno.

Benzema a Bale na odchode

Španielsky denník Mundo Deportivo špekuluje o tom, že francúzsky útočník Karim Benzema a waleský reprezentant Gareth Bale by mohli v letnom prestupovom období definitívne opustiť Real Madrid.

Tottenham chce Zahu

Daily Mirror tvrdí, že Tottenham Hotspur sa pokúsi v letnom prestupovom období získať anglického útočníka Wilfrieda Zahu. Zaha podáva stabilne kvalitné výkony v drese londýnskeho Crystal Palace. CPFC ho ale lacno predať nechce.

Marchisio by mohol odísť

Goal.com hlása, že skúsený taliansky reprezentant Claudio Marchisio by mohol odísť po sezóne z Juventusu Turín. O kvalitného stredopoliara sa má zaujímať niekoľko tímov americkej Major League Soccer.

Hazard je šťastný

Eden Hazard na tlačovej konferencii prehlásil, že je šťastný v londýnskej Chelsea a nechystá sa v dohľadnej dobe nikam odchádzať. To by malo na istú dobu zjemniť špekulácie o tom, že sa Hazard chystá odísť do Realu Madrid.