Main Content

Tottenham chystá 50 miliónov libier: Spurs chcú toto duo z Watfordu!

pondelok, 19. február 2018 10:47 | Autor: Jakub Vaverka

Futbalisti Tottenham Hotspur
Futbalisti Tottenham Hotspur | zdroj: TASR

Londýnsky Tottenham zažíva kvalitný ročník, ale Kohúti už teraz začínajú myslieť na letné prestupové obdobie. Spurs by veľmi radi angažovali toto duo z konkurenčného Watfordu.

„Tottenham pripravuje päťdesiat miliónov libier na kúpu Abdoulayea Doucoureho a Richarlisona, ktorí podávajú v prebiehajúcej sezóne v drese Watfordu výborné výkony,“ informuje bulvárny anglický denník The ​Sun.

Tento ofenzívny pár ťahá The Hornets v tejto sezóne, pričom hlavne Richarlison bol v kurze veľkoklubov už v zimnom prestupovom období. Okrem Spurs sa ho snažila získať aj Chelsea, ale Brazílčan sa rozhodol zotrvať na Vicarage Road.

„Doucoure rokuje s Watfordom o novej zmluve, ale Francúz vie, že v nasledujúcej sezóne by mohol v drese Tottenhamu zarábať značne viac, ako keby sa rozhodol ostať v kádri Čmeliakov,“ myslia si novinári z The Sun.

„Richarlison upútal Premier League okamžite po svojom letnom príchode z brazílskeho Fluminense, Doucoure je pilierom stredovej formácii Watfordu, ktorý veľmi podporuje ofenzívu a venuje sa aj defenzívnej činnosti,“ tvrdia britskí žurnalisti.

Nie je tajomstvom, že tréner Kohútov Mauricio Pochettino by rád skvalitnil svoj tím, pretože bitka o titul v Premier League, či pohárové zápolenia vyžadujú, aby mal klub silný a vyrovnaný káder.  Ani jedna zo strán medializované špekulácie doposiaľ nekomentovala.