Main Content

Hlasy aktérov po All Star Cupe: Veľa taktiky, generálny manažér Čechov mal výhrady

sobota, 17. február 2018 21:50 | Autor: TASR

Ján Filc a Ján Pardavý
Ján Filc a Ján Pardavý | zdroj: TASR

hlasy po zápase:

Peter Bondra, GM Slovenska: "Odohral som už nejaké zápasy hviezd, ale toľko taktiky ako teraz som ešte nezažil. Potrebovali sme vyhrať, som veľmi spokojný s prístupom hráčov. Reprezentovali seba, klub, i ligu."

Vladimír Vůjtek, tréner ČR: "Formát to bol zaujímavý, ale pre brankárov ani veľmi nie, pretože mali veľa práce. Mali sme blízko k víťazstvu, ale Slováci dali do zápasu viac vôle a vyhrali zaslúžene."

Jaroslav Bednář, kapitán českého výberu: "Bola to pekná akcia, my sme si víkend v Bratislave užili a verím, že aj fanúšikovia. Dúfam, že tento formát bude pokračovať aj v budúcnosti."

Petr Nedvěd, GM Česka: "Bol to skvelý nápad, mohli si medzi sebou zmerať sily štyri silné ligy. Ale v poslednom zápase sa malo hrať na výhru, musím si s Rišom Lintnerom podebatovať."

Marek Slovák, hráč SR: "My sme sa zabavili, verím, že aj diváci. Bolo to najmä pre nich. Som rád, že sme vyhrali, mali sme dobrých trénerov, ktorí nás takticky výborne pripravili. Súperov sme mali naštudovaných."

Branko Radivojevič, kapitán SR: "Som rád, že som získal prvý pohár v sezóne a verím, že bude aj druhý. S Čechmi sme nechceli prehrať, rivalita medzi nami vždy bola a vždy bude."